Header Ads

NOVI FARAON Egipćanin zvezda prelaznog roka u Superligi Srbije

Ibrahim AdelFoto: Blicsport.rs / RAS Srbija

Egipćanin Ibrahim Adel, mladi reprezentativac, mogao bi biti zvezda prelaznog roka u Srbiji. Ima tek 17 godina, a jedan je od najtalentovanijih krilnih igrača u zemlji faraona. Adel je ponuđen Partizanu i Crvenoj zvezdi, za njega se interesuju i ostali naši elitni klubovi, ali i hrvatski ambiciozni prvoligaš Gorica. Sada ostaje da se vidi ko će biti brži u toj trci.

- Za usluge ovog fenomenalnog klinca zainteresovan je bogati klub iz Saudijske Arabije, Al Vehda. Ali šansa naših klubova jeste jer Adel i njegova porodica žele da on karijeru isključivo nastavi u Evropi. U Nemačkoj ima puno rođaka, a igre u Srbiji ili Sloveniji i Hrvatskoj bi ga na mala vrata približile klubovima iz Nemačke i Evropske unije. Do kraja decembra će se sve znati. Ali mislim da će se u igru uključiti i čelni ljudi Voždovca i Radničkog iz Niša, imaju sjajne ljude u skautingu i sportskom sektoru, tako da me ne bi čudilo da Egipćanin završi i u jednom od ova dva kluba - prenose egipatski mediji.

Ibrahim Adel u prodoruFoto: Blicsport.rs / RAS Srbija
Ibrahim Adel u prodoru

FC Piramids iz Kaira je veliko iznenađenje u šampionatu Egipta, trenutno je drugi na tabeli, jedini je konkurent čuvenom Zamaleku, za osvajanje titule. Adel predvodi omladinsku ekipu, a debitovao je za prvi tim sa kojim i trenira.

(B.O.)

Izvor: Blic.rs
Омогућава Blogger.