Header Ads

POJAČANJE PRED GOSTOVANJE ZVEZDI Vladimir Dašić potpisao za Zadar

Vladimir DašićFoto: FIBA / Promo

Vladimir Dašić, nekadašnji reprezentativac Crne Gore, nekoliko dana je trenirao u Zadru pre nego što se nametnuo treneru Antu Nazoru da ga uvrsti u tim. Tako je Dašić, tokom ovog petka i zvanično postao igrač Dalmatinaca i imaće priliku da igra već protiv Crvene zvezde u nedelju u Beogradu.

Nakon što je nekoliko dana trenirao s prvom ekipom, struka je dala zeleno svetlo za njegov angažman te je 208 centimetara visoki krilni centar potpisao ugovor do kraja sezone.

Dolazak u Zadar, Dašić vidi kao idealnu priliku da se vrati košarci na najbolji mogući način.

"Zna se šta Zadar predstavlja u našem sportu i kakvi se ciljevi ovom timu postavljaju pred svaku sezonu. Mogu samo reći da novac nikako nije motiv zbog kojeg sam ovde. Imam 30 godina, potpuno sam spreman, možda i najspremniji u karijeri. Veselim se igranju pred vatrenim zadarskim navijačima i nadam se da ćemo imati dobru sezonu", poručio je Dašić, a prenosi sajt ABA lige.

Vladimir Dašić je u karijeri igrao za Real Madrid, Gran Kanariju, Lotomatiku, Bešiktaš, a u ABA ligi je nosio dres Olimpije i Budućnosti. Poslednji klub bio mu je kiparski AEK za koji je igrao prošle sezone tokom koje se povredio i zbog koje nije učestvovao na prošlogodišnjem Evropskom prvenstvu.

(B. O.)

Izvor: Blic.rs
Омогућава Blogger.