Header Ads

REPREZENTATIVAC SRBIJE IMA JASNU ŽELJU Kostić: Moj san je plasman u Ligu šampiona!

Filip KostićFoto: Tanjug/AP

Fudbaleri Ajntahta pružaju odlične partije ove sezone. U Ligi Evrope su ostvarili svih pet pobeda i već su prošli u nokaut fazu, dok su u Bundesligi trenutno na četvrtom mestu. Ukoliko zadrže tu poziciju, obezbediće igranje u Ligi šampiona naredne sezone, što je cilj svih u ekipi iz Frankfurta.

Tome u prilog govore reči letošnjeg pojačanja Filipa Kostića, koji je uz Luku Jovića i Mijata Gaćinovića jedan od ključnih igrača Ajntrahta. Reprezentativac Srbije nije krio da mu je glavni cilj da naredne sezone zaigra u elitnom evropskom takmičenju, i to prvi put u karijeri.

Dobitna kombinacija za uspehe Ajntrahta: Luka Jović i Filip KostićFoto: armando babani / EPA;
Dobitna kombinacija za uspehe Ajntrahta: Luka Jović i Filip Kostić

- Moj san je da budemo među četiri najbolja tima, kako bismo igrali u Ligi šampiona naredne sezone - rekao je Kostić za nemačke medije.

Da bi se to i ostvarilo, neophodno je da Ajntraht nastavi da pruža dobre partije, a prvi naredni izazov je duel sa Hertom u Berlinu za vikend.

- Nije lako igrati tamo, Herta ima dobru ekipu. Moramo da budemo kompaktniji i da postižemo golove u pravo vreme. Protiv Volfsburga smo propustili dobre šanse u prvom poluvremenu. Da smo pobedili, bili bismo sada na drugom mestu - dodao je Kostić.

Filip KostićFoto: Tanjug/AP
Filip Kostić

Levonogi krilni napadač je proglašen od strane nemačkih medija za najbolje pojačanje tima iz Frankfurta u letnjem prelaznom roku, a njegovim izdanjima je prezadovoljan i član Upravnog odbora kluba Heribert Brughagen.

- Kostić sjajno napreduje. Dobro ga poznajem iz Hamburga. Na poziciji levog krila nekad je igrao dobro, nekada loše, ali nisam znao da može ovako intenzivno da radi i trenira - istakao je Bruhagen.

(Milan Zarić)

Izvor: Blic.rs
Омогућава Blogger.